Helpdesk Bouwbesluit

Vakmedianet is in samenwerking met de experts van Nieman Raadgevende Ingenieurs en Geregeld BV. gestart met de Helpdesk Bouwbesluit.

Zowel Vakmedianet als de expertpartners ontvingen signalen uit de markt dat er veel vragen leven rondom de bouwregelgeving waarbij snelheid voor de marktpartijen van groot belang is. De doelstelling van de helpdesk is dan ook om alle organisaties die tegen vragen aanlopen met betrekking tot bouwregelgeving en Bouwbesluit 2012 via een telefonische dienst snel van advies te kunnen voorzien. Hierbij geldt dat abonnees op de titels Bouwregels in de praktijk, Grondzaken in de praktijk, Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt gratis advies* krijgen.  

Volgens de uitgever, is de helpdesk een logische toevoeging op de dienstverlening van Vakmedianet. “Voor ons als uitgever snijdt het mes aan twee kanten. Enerzijds zitten we diep in de bouwwereld en merken we dat er behoefte is aan kennis over bouwregelgeving. Wij spelen van oudsher een rol in het delen van kennis in de markt en een helpdesk past dan ook prima bij ons. Anderzijds kunnen we met deze helpdesk onze abonnees een mooi voordeel bieden door hen gratis van advies te voorzien als ze een vraag hebben.”

Maak nu gratis gebruik van onze Helpdesk Bouwbesluit. Speciaal voor u als abonnee is er professioneel advies door een uitgebreid team van experts beschikbaar gesteld. Deze experts zijn werkzaam bij de Nieman Raadgevende Ingenieurs en Geregeld. 


De Helpdesk Bouwbesluit is tijdens kantooruren bereikbaar via 085 489 88 89 en per mail via helpdeskbouwbesluit@vakmedianet.nl 

De experts van de Helpdesk Bouwbesluit zitten voor u klaar.

 Bel: (085) 489 88 89

 Mail: helpdeskbouwbesluit@vakmedianet.nl 

 Meer informatie

* Voor een uitgewerkte (schriftelijke) vastlegging van het antwoord op uw vraag per mail of op briefpapier, zullen in overleg met u prijsafspraken worden gemaakt.

De experts zullen een zo goed mogelijk antwoord op uw vraag geven, maar weten uiteraard niet meer van de specifieke (project) situatie dan u in uw vraagstelling aangeeft. Indien tijdens het specificeren van uw vraag blijkt, dat u beter geholpen bent met een integraal projectadvies, zullen de experts dat met u bespreken. Desgewenst kunnen wij daar een offerte voor uitbrengen.